Sådan får du bedre søvn og mere ro 

Kommer i 2020

På denne workshop får du konkrete redskaber, der hjælper dig med at falde hurtigere i søvn og sove hele natten, så du får glæden, roen og overskuddet tilbage.

KAN DU GENKENDE NEDENSTÅENDE 👇
✔️Følelsen af at være en zombie efter en søvnløs nat? 
✔️Du kan ikke falde i søvn, fordi tankerne kører som en film, der aldrig slutter? 
✔️Du er heldig med at falde i søvn, når du har lagt dig i sengen, men vågner igen på nogle bestemte tidspunkter i løbet af natten. 

Du tænker måske, at når du står op om natten og læser en bog, eller laver noget andet, så kan du falde i søvn igen. I virkeligheden kan du risikere, at du får vanskeligere ved at falde i søvn, da din krop får et signal om, at du er stået op og der skal ske noget. Eller bliver du liggende i sengen og prøver at tænke på noget andet, men i stedet for kæmper du med at holde tankerne tilbage og bliver endnu mere vågen af det. Dine ihærdige forsøg virker ikke i længden, fordi du skal længere ind i kroppen og aktivere de naturlige ressourcer og ”knapper”, vi har i og på vores krop.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig (kvinde), som godt kan lide at tage dit liv og helbred i egne hænder i stedet for at uddelegere ansvaret til andre, fordi du ikke kan sove eller falde til ro.

På workshoppen lærer jeg dig velafprøvede teknikker, som du kan bruge til at forbedre din søvn og finde indre ro. 

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for forskellige og teknikker. Her lærer jeg dig, hvordan du med meget virksomme teknikker til selvhjælp kan forbedre din søvn, få indre ro og skabe en kontakt til dit hjerte og din krop: 

🔹 Medicinsk Qi Gong (meditation i bevægelse)

🔹Afbalancering mellem de tre bevidstheder - hoved, hjerte og mave
🔹 Akupressur og zoneterapi

🔹EFT - EMOTIONEL FRIGØRELSES-TEKNIK
🔹 Affirmationskort
🔹 Afspænding med Bodyscan og lille lydhealing

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme. 

MATERIALE & ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser. 

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv. 


PRIS
600 kr.  

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender. 

Max antal deltagere: 8 personer.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er en holistisk behandler og coach, som anvender forskellige teknikker i mit virke – fx Qi Gong, akupressur, zoneterapi, meditation, mindfulness og Mirror Process.

Efter mange år som lærer blev beslutningen taget om at skifte arbejdet ud med et område, der har draget mig hele livet. Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som lærer bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine konsultationer.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne. Glem ikke varme sokker, da vi kommer til at arbejde med nogle zoner og punkter på dine fødder, og det giver en ekstra hygge at have det varmt om fødderne her om vinteren.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com. 

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

Kærlig hilsen 
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

HarmoniZonen
Kompagnistræde 14 C, 14 st tv.

1208 København K

jermilova@hotmail.com  

+45 61 36 37 18

Tak fordi du læser med. Du er velkommen til at joine mig i min lukkede facebookgruppe:

Balance for krop og sjæl, hvor jeg inspirerer dig med forskellige tips til mere balance i dit liv.

Kh Katerina