top of page

Kommer snart

Kr. 600

Antistress - Bedre søvn og mere ro 

På denne workshop er opmærksomhed på dit Nervesystem og din Søvn. Ro og balance i kroppen og sindet er kodeord. Du lærer, hvordan du med hjælp af nogle helt enkelte hands-on teknikker kan få mere ro og bedre søvn.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig  kære kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til bedre søvn og mere ro.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for forskellige og teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv: 

🔹 Medicinsk Qi Gong , som er meditation i bevægelse, hvor de langsomme og meditative bevægelser  er rigtige gode til at opnå ro i sindet, afslappethed og grounding

🔹Afbalancering mellem de tre bevidstheder - hoved, hjerte og mave
🔹 Akupressur og zoneterapi på relevante punkter og zoner, som giver ro, afspænding og bedre søvn. Du lærer at finde zonerne på dig selv

🔹EFT - EMOTIONEL FRIGØRELSES-TEKNIK. Her lærer du at forløse følelser og tankemyldrer, som belaster dit Nervesystem og giver dårlig søvn
🔹 Liggende afspænding med Bodyscan, nedtælling til ro og lille lydhealing

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme. 

MATERIALE & ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser. 

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv. 

PRIS: 600 kr.  

 

Varighed: 3 timer

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender. 

Max antal deltagere: 8 personer.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er en holistisk behandler og coach, som anvender forskellige teknikker i mit virke – fx Qi Gong, akupressur, zoneterapi, meditation, mindfulness og Mirror Process.

Efter mange år som lærer blev beslutningen taget om at skifte arbejdet ud med et område, der har draget mig hele livet. Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som lærer bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine konsultationer.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne. Glem ikke varme sokker, da vi kommer til at arbejde med nogle zoner og punkter på dine fødder, og det giver en ekstra hygge at have det varmt om fødderne her om vinteren.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com. 

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

Kærlig hilsen 
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page