top of page
Fysisk Lø. 20.03
10.00-13.00
Pris: 600 kr
Online sø. 4.07 & 11.07
10.00-11.30
Pris: 500 kr
03

Chakraafbalancering med Akupressur, zoneterapi og farvehealing 

HVEM KAN DELTAGE?


Workshoppen henvender sig til dig, skønne kvinde, som leder efter nogle gode værktøjer til selvhjælp.Denne 3 timers workshop for kvinder er dedikeret din personlige udvikling og Afbalancering af dine energicentre - chakraerne - med hjælp af vigtige akupressurpunkter, mindfulde kropslige bevægelser, Farvehealing og de 7 livsspejlinger.

INDHOLD OG TEKNIKKER 🧘

I den forbindelse kommer du også til at trække nogle smukke kort, hvor du får en lille anvisning med, som har en forbindelse til et bestemt chakra og en bestemt livsspejl. På den måde kommer du til at arbejde med dig selv meget holistisk på mange forskellige planer, da kroppen og sindet hører meget sammen.

På workshoppen vækker vi de 7 chakraer fysisk ved nogle afbalancerende kropslige bevægelser og laver farvehealing på dit chakrasystem. Vi healer dine chakraer også via de 7 livsspejlinger, da hver  chakra har en forbindelse til hvert af de 7 spejle.

De 7 livsspejle, som vi kort vil gå igennem under workshoppen er:

Spejl nr. 1, Spejlet af Nuet, hvor du via nogle enkelte spørgsmål kommer til at reflektere over din nuværende situation og hvordan du vil heller have det. I dette spejl kommer du til at sætte start på transformation af den situation, du vil heale.

Spejl nr. 2 er Spejlet af dine skygger, hvor du via nogle reflekterende spørgsmål kommer til at arbejde med din skygge og finde en positiv hensigt ved den.

I spejl nr. 3, som er Spejlet af dit lys, kommer du til at fremkalde dit eget lys og få dig selv til at stråle endnu mere.

 

Spejl nr. 4 er Spejlet af søgen efter omsorg, hvor du via en enkelt øvelse kommer til at heale dig selv og få mere omsorg til dig selv.

I spejl nr. 5 kigger vi på din grundlæggende lektie i forhold til din nuværende situation og hensigten bag den.

Spejl nr. 6 er et spejl af balance, hvor du går ind og afbalancerer de to modsatte sider af dig selv. Det er mit yndlingsspejl!

I sidste spejl nr. 7 får du kontakt til din højere visdom.

Når vi arbejder med de 7 livsspejlinger, mærker vi hele tiden, hvad der sker i os. Hver af de 7 livsspejlinger har en forbindelse til et bestemt chakra, og når vi bliver bevidste omkring vores livsspejlinger, kan vi komme mere i dybden og arbejde med chakraerne via visualisering med chakrascan, hvor de 7 livsspejlinger smelter i chakrauniverset. 

Du skal have en lille notesbog med, hvor du skriver dine svar ned. 

Du får 3 timer til selvforkælelse og et dybere transformerende arbejde med dig selv i lækre omgivelser i Life Lounge i centrum af København. 

Der vil også være en lille pause under workshoppen, hvor du får mulighed for at komme lidt ud og få lidt frisk luft.

Hvis du får senere lyst til at arbejde dybt individuelt med de 7 Livsspejlinger , den såkaldte Mirrow Process, kan du altid senere booke en individuel session hos mig. På denne workshop får du bare en smagsprøve på denne smukke process.

Nøgleord på min workshop: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig præcist som du er.

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Lordag d. 20.03 kl. 10.00-13.00

PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er energiterapeut, zoneterapeut, mindfulness og Qi Gong indtruktør og coach, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke.

 

 Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som underviser bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine kurser.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

Læs mere på www.harmonizonen.dk

PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

Kærlig hilsen
Katerina

 

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen. Pengene returneres ikke ved din aflysning.

bottom of page