Mandag 01.12
10.00-13.00
Pris: 750 kr
03

Chakraafbalancering med akupressur og de 7 livsspejlinger

Denne 3 timers workshop for kvinder er dedikeret din personlige udvikling og afbalancering af chakraerne med hjælp af vigtige akupressurpunkter, mindfulde kropslige bevægelser og en dybere rejse ind i dig selv med hjælp af de 7 livsspejlinger.

 Du kommer til at arbejde med dig selv meget holistisk på mange forskellige planer, hvor kroppen og sindet hører meget sammen.

 På workshoppen går vi ind og arbejder i dybden med de 7 livsspejlinger, hvor hvert spejl hører godt sammen med hvert chakra.

 De 7 livsspejle, som jeg belyser under workshoppen, er:

 

Spejl nr. 1, Spejlet af Nuet, hvor du via nogle enkelte spørgsmål kommer til at reflektere over din nuværende situation og hvordan du kan transformere den.

 

Spejl nr. 2 er Spejlet af dine skygger, hvor du via nogle reflekterende spørgsmål kommer til at arbejde med din skygge og finde en positiv hensigt ved den.

 I spejl nr. 3, som er Spejlet af dit lys, kommer du til at fremkalde dit eget lys og få dig selv til at stråle endnu mere.

 

Spejl nr. 4 er Spejlet af søgen efter omsorg, hvor du via en enkelt øvelse kommer til at heale dig selv og få mere omsorg til dig selv og dit indre barn.

 I spejl nr. 5 kigger vi på din grundlæggende lektie i forhold til din nuværende situation og hensigten bag den.

 

Spejl nr. 6 er et spejl af balance, hvor du går ind og afbalancerer de to modsatte sider af dig selv for at blive hel.

 I sidste spejl nr. 7 får du kontakt til din højere visdom og svarer på nogle reflekterende spørgsmål.

 Når vi arbejder med de 7 livsspejlinger, mærker vi hele tiden, hvad der sker i os. Hver af de 7 livsspejlinger har en forbindelse til et bestemt chakra, og når vi bliver bevidste omkring vores livsspejlinger, kan vi komme mere i dybden og arbejde med chakraerne via visualisering med chakrascan, hvor de 7 livsspejlinger smelter i chakrauniverset.

 Du skal have en lille notesbog med, hvor du skriver dine svar ned. Du kan sidde og reflektere over dine svar i stilheden eller dele det med andre. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til alle.

 Du får 3 timer til selvforkælelse og et dybere transformerende arbejde med dig selv i lækre omgivelser i Life Lounge i centrum af København.

 Der vil også være en lille pause under workshoppen, hvor du får mulighed for at komme lidt ud og få lidt frisk luft.

 Hvis du får senere lyst til at arbejde individuelt med din Spejlingsprocess, som jeg kalder Mirrow Process, kan du booke en individuel Mirrow session hos mig. På denne workshop får du bare en smagsprøve på denne smukke process.

Nøgleord på mine workshops:

 Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig præcist som du er.

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen. Pengene returneres ikke ved din aflysning.

HarmoniZonen
Kompagnistræde 14 C, 14 st tv.

1208 København K

jermilova@hotmail.com  

+45 61 36 37 18

Tak fordi du læser med. Du er velkommen til at joine mig i min lukkede facebookgruppe:

Balance for krop og sjæl, hvor jeg inspirerer dig med forskellige tips til mere balance i dit liv.

Kh Katerina