top of page
Fysisk
Lørdag 12.06

10.00-13.00
Pris: 600 kr
ONLINE
Sø.  4.07&11.07

10.00-11.30
Pris: 500 kr
03

Chakraafbalancering og Afbalancering af Hormonsystem med Akupressur, Zoneterapi og  Farvehealing

Denne 3 timers sommerworkshop er dedikeret Afbalancering af dine energicentre - chakraerne - med hjælp af Zoneterapi, Akupressur, afbalancerende, kropslige chakra flow bevægelser, og farvehealing.

HVEM KAN DELTAGE?

Workshoppen henvender sig til dig, skønne kvinde, som leder efter nogle gode værktøjer til selvhjælp til afbalancering på forskellige niveauer.
Du spørger måske, hvad zoneterapi har noget at gøre med afbalancereng af chakraerne? Rigtig meget. Vi går og afbalancerer chakraerne via zonerne på fødderne og hænderne for de vigtigste hormonale kirtler, som har forbindelse til hver eneste chakra.

INDHOLD OG TEKNIKKER 🧘
Lille intro til chakra
Chakra flow øvelser
Chakrakort gennem Livsspejlinger
Vigtige akupressurpunkter og Zoner til Chakraafbalancering, hvor vi også styrker og afbalancerer dit hormonsystem
Afspænding med farvehealing og lydhealing

Jeg arbejder meget intuitivt, så hvis jeg mærker, at der skal noget andet ekstra med, tager jeg det med ind i programmet. 

Du skal have en lille notesbog med, hvis du får nogle indskydelser, som du får under afbalanceringen og vil skrive dine kommentarer til punkterne.

Du får 3 timer til selvforkælelse og et dybere healende arbejde med dig selv i lækre omgivelser i Life Lounge i centrum af København. 

Der vil også være en pause under workshoppen, hvor du får mulighed for at komme lidt ud og få lidt frisk luft.

Nøgleord på min workshop: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig præcist som du er.

Du skal have Corona pass eller negativ test taget senest 72 timer inden, med mindre du er fritaget.

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Lørdag d. 12.06 kl. 10.00-13.00

PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er energiterapeut, zoneterapeut, mindfulness og Qi Gong indtruktør og coach, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke.

Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som underviser bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine kurser.

Læs mere på www.harmonizonen.dk

PRAKTISK INFO
Tag  praktisk tøj på, du kan lave øvelser i, gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen. Pengene returneres ikke ved din aflysning.

bottom of page