top of page

SØ. 7.03 &14.03

kl. 10.00-11-30

kr. 600

Online Detox med Akupressur, Zoneterapi, EFT og Qi Gong

Toksiner (giftstoffer) kommer ikke kun fra mad og det miljø, vi færdes i. Faktisk kan vores følelser også være toksiske. F.eks. kan vrede eller gammel sorg, som du bærer på i lang tid, sætte sig som en spænding eller smerte i din krop. 


Derfor er det så vigtigt med at udrense. På workshoppen laver vi Detox både på følelser og fysikken - smerter i kroppen af forskellige karakter, tung energi, udmættelse, træthed. Vi arbejder også med energiblokeringer i kroppen og frigiver vores livsenergi Qi, så den kan flyde frit rundt i kroppen.
Summa summarum -
Har du brug for en skånsom DETOX på fysisk, følelsesmæssigt og energetisk plan, så er denne workshop bestående af 2 dele - søndage d. 7.03 og 14.03 kl. 10.00-11.30 er noget for dig. Er du forhindret i at komme live kan du se det i optagelse i 2 uger.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, skønne kvinde, som leder efter nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne online  workshop bliver du introduceret for forskellige teknikker, som du kan bruge til at detoxe:

🔹 Grounding
🔹 Zoneterapi og akupressur punkter, som sætter Detox i gang
🔹 Qi Gong øvelser, som hjælper med at detoxe nogle uhensigtsmæssige følelser og energiblokeringer i din krop og dit sind

🔹EFT - emotional frigørelses teknik, hvor du lærer at udrense uhensigtsmæssige følelser og detoxe dig indefra
🔹 Liggende afspænding med lydhealing
🔹 Spørgsmål

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste.


MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor workshoppen vil foregå live og hvor du får adgang til optagelsen i 2 uger i perioden 7.03-21.03, hvor du kan se materialet igen og igen  og stille dine spørgsmål.

TID OG STED 📆
Vi mødes online i en lukket fb gruppe søndage 7.03 og 14.03.

PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Efter betalingen får du tilsendt et link til den lukkede fb gruppe, hvor undervisningen vil foregå. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Min deltagere: 4 personer.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er holistisk behandler, zoneterapeut, mindfulness og Qi Gong instruktør og coach, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke.

 

 Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som underviser bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine kurser.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

Læs mere på www.harmonizonen.dk

PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen online 💗

Kærlig hilsen
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

Tak fordi du læser med. Du er velkommen til at joine mig i min lukkede facebookgruppe: Balance for krop og sjæl, hvor jeg inspirerer dig med forskellige tips til mere balance i dit liv.

Hilsen Katerina

bottom of page