top of page
01.

Styrk dit metalelement - Energi til Lunger og Tyktarm med Qi Gong, Akupressur, Zoneterapi og EFT

Ons. 13.10 
17.00-20.00
Pris: 600 kr

Denne fysiske workshop booster dit Immunforsvar, styrker din luftvejene, fordøjelse, giver energi og glæde, forløser gammel sorg. Det er den sjældne kombi, hvor du får ro og energi på samme tid.

På workshoppen kommer du til at styrke dit METALELEMENT, som er knyttet til efteråret, og lave øvelser fra Medicinsk Qigong, som afbalancerer din energi , kombineret med tryk og tapping på de uhensigtsmæssige følelser, som du gerne vil give slip på.

Qi Gong øvelserne, kombineret med mindfulness og tryk, kommer til at styrke hele dit Energisystem og forløse ubalancerne.

Ifølge 5 elements-teori er efteråret tilknyttet Metalelementet og Lunge og Tyktarm-energibaner (meridianerne). Gennem øvelserne og tryk kommer du til at arbejde med disse meridianer, tilhørende organer og styrker dit Metal-element.

Vi snakker også om at styrke tarmene og fordøjelsen, give slip på det, som ikke nærer dig mere og skabe plads til noget nyt samt arbejder med din vejtrækning. Det er lige præcist de egenskaber som METALELEMENTET er i besiddelse af.

Ubalancerne i METAL-elementet kan være vejrtrækningsproblemer, infektioner i luftvejene, lungebetændelser, forkølelser, astma, hoste, influenza, tør hud, konstant tørst, ondt i halsen, forstoppelse, irriteret tyktarm samt følelsen af konstant tristhed, nedtrykthed, melankoli, depression, gammel sorg, mangel på livsglæde, træthed og mangel på energi.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, kære kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER:
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for nogle effektive teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv:
Medicinsk Qi Gong,
Akupressur og Zoneterapi
Mindfulness
EFT
Liggende Afspænding og lydhealing med Koshi klokker

Til sidst kommer I til at arbejde 2 og 2 og give en lille boostende og forebyggende energi-zonebehandling til hinanden på en briks eller en yogamåtte.

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste.

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser.

TID OG STED 
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.
Dato: Ons. d. 13.10.2021 kl. 17.00-20.00

PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

Ift. corona, så følger jeg de nationale regler, som er gældende på tidspunktet for afholdelse af kurset. Så test mv. kræves kun, hvis der er et krav fra myndighederne.

PRAKTISK INFO
Afslappet tøj. Tag gerne varme sokker med og en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.


Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 


Kærlig hilsen
Katerina 

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page