3 timers live undervisning i København 

01.

Balance i dit vandelement - Blære og Nyre- med Akupressur, Zoneterapi, EFT og Qi Gong

Ons. 19.01.22 
17.00-20.00
Pris: 600 kr

Denne fysiske workshop er den sjældne kombi, hvor du får ro og energi på samme tid. Farven er blå.

På workshoppen kommer du til at afbalancere dit VANDELEMENT, som er knyttet til VINTER, og lave øvelser fra Medicinsk Qigong, som afbalancerer din energi , kombineret med tryk og tapping på de uhensigtsmæssige følelser, som du gerne vil give slip på.

Qi Gong øvelserne, kombineret med mindfulness og tryk, kommer til at styrke hele dit Energisystem og forløse ubalancerne.

Ifølge 5 elements-teori er VINTEREN tilknyttet Nyre og Blære-energibaner (meridianerne). Gennem øvelserne og tryk kommer du til at arbejde med disse meridianer, tilhørende organer og styrker dit VAND-element.

Vi arbejder også med at forløse de følelser, som kan bringe Vand element i ubalance - frygt, mistillid, angst, usikkerhed, lavt selvværd, vi møder vores Indre Barn.

Ubalancerne i Vand-elementet kan være svaghed i kroppen, knoglerne, hyppige blærebetændelser, vandladninger, inkontinens, nedsat sexlyst, træthed, kramper, dårlig blodcirkulation, hovepinde, øreproblematikker, søvnproblemer, ondt i nakke, skuldre og, lænd og ry, problemer med hukommelse, træthed og mangel på livsenergi.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, kære kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER 
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for nogle effektive teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv:
Medicinsk Qi Gong,
Akupressur og Zoneterapi
Mindfulness
EFT
Liggende Afspænding og lydhealing med Koshi klokker

Til sidst kommer I til at arbejde 2 og 2 og give en lille boostende og forebyggende energi-zonebehandling til hinanden på en briks eller en yogamåtte.

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste.

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser.

TID OG STED 
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.


Dato: ONS. d. 19.01. 2022 kl. 17.00-20.00

PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.


Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 11.01.2020

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

Ift. corona, så følger jeg de nationale regler, som er gældende på tidspunktet for afholdelse af kurset. Så test og coronapas mv. kræves kun, hvis der er et krav fra myndighederne.

PRAKTISK INFO
Afslappet tøj. Tag gerne varme sokker med og en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.


Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 


Kærlig hilsen
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen