top of page

3 timers live undervisning i København 

01.

Forårsboost med Akupressur, Zoneterapi og Qi Gong

Sø.24.04.22
10.00-13.00
Pris: 500 kr

Denne fysiske workshop  for kvinder vil give dig en fantastisk forårsboost. Vi kommer til at arbejde med hele kroppen og dens systemer. Det er en praktisk workshop, hvor du lærer nogle gode zoner og punkter og kommer til at give og modtage en lækker behandling, som er blanding af Zoneterapi og Akupressur. Du kommer til at arbejde i par, og det er så givende.

Du kommer også til at lave nogle energigivende og afbalancerende Qi Gong øvelser, som arbejder med alle kropssystemer - Nervesystemet, Immunsystemet, Fordøjelse, kredsløb,  dine organer samt led, muskler og bindevæv.

Ud over at booste din energi, får du også en god grounding og øget sundhed i din krop og sind. 

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, kære kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for nogle effektive  teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv:
🔹 Medicinsk Qi Gong, 
🔹Akupressur og Zoneterapi 
🔹 Liggende Afspænding med Koshi klokker

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste. 

Til sidst kommer I til at arbejde 2 og 2 og give en skøn boostende og forebyggende energi-zonebehandling til hinanden på en briks eller en yogamåtte.

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser.

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.
Dato: Søndag d. 24.04 kl. 10.00-13.00

PRIS: 500 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 10 personer. Først til mølle princippet.

PRAKTISK INFO
Afslappet tøj. Tag gerne varme sokker med og en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.


Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗


Kærlig hilsen
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page