top of page

Hormonel balance

04
Kommer snart
10.00-13.00
Pris: 750 kr

Denne Workshop for kvinder er rettet især mod dig, som vil lære at afbalancere dit hormonsystem og få mere glæde og energi i hverdagen.

Kombinationen af afslapningsteknikker, grounding, langsomme meditative Qi Gong bevægelser, mindfule energi- og trykøvelser vil gøre, at du bliver i stand til at forebygge og arbejde med ubalancerne. Medicinsk Qigong er en meditation i bevægelse, som arbejder meget effektivt med at afbalancere vores hormonelle kirtler og opretholder en hormonel balance i kroppen. Da kroppen og sindet hænger meget sammen, får vi også indsigter ved hjælp af kort med Livsspejlinger, laver en tibetansk ansigtshormongymnastik, akupressur, zoneterapi samt en bodyscan af hormonkirtlerne og en smuk visualisering.

Da det hormonale system også har forbindelse til vores nervesystem, vil teknikkerne også hjælpe dig med at føle dig mere afbalanceret, rolig, opmærksom og fyldt med energi. Du vil også lære om hvordan du kan komme mere i kontakt med dig selv, mærke dig selv og dine behov.

’Jeg var deltager på workshop i januar 2018 om afbalancering af hormonsystemet og mindfulness med tryk´. Det var meget egne hands on og øvelser til at tage med hjem. Vi trak også kort og byggede energi op, groundede og kontaktede intuitionen. Alt foregik i den skønneste energi og ro med Katerina som blid og harmonisk katalisator’ skrev Joannah efter min sidste workshop.

Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig præcist som du er.

 3 intensive timer med selvforkælelse til dit kære hormonsystem og indre glæde i lækre omgivelser i Life Lounge.

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page