top of page

6.11-7.11
kl. 10.00-15.00
Pris: kr. 1800

 In Balance Weekend Kvinderetreat- Ro, energiflow og fordybelse

243186359_1065422674270510_6293771537486696727_n.jpg

Dette weekend Kvinderetreat er for dig, som ønsker at få mere balance i dit liv og større kontakt til dig selv. I stedet for at søge hele tiden ude, bringer vi al opmærksomhed indad. Her i din indre trygge space, dit indre slot, din kærlige krop, henter du en masse visdom, som vil bringe dig i balance på alle planer:


fysiske
psykiske
energimæssige

På retreeatet kommer du til at arbejde med meget powerfulde og afprøvede værktøjer, som alle har et formål - bringe dig i balance og støtte dig godt på din vej.

Det er Medicinsk Qi Gong - meditation i bevægelse, som giver energi og ro på samme tid. Zoneterapi og Akupressur, Mindfulness, Farvehealing, Lydhealing, Chakraafbalancering, Healing af Indre Barn, emotionel frigørelsesteknik EFT og terapeutiske Rejse i de 7 Livsspejlinger.

Du kommer i 2 dage være en del af et kærligt og nærende Kvindefællesskab, hvor vi, kvinder, deler, støtter og healer hinanden. Nøgleord for dette fælleskab er søsterskab, forståelse, kærlighed, accept af hinandens forskelligheder og ikke dømmende adfærd. Her er du velkommen lige præcist som du er.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, kære kvinde, som ønsker at få mere Ro, Balance i dit liv og mere Energiflow i hele Dig. Du får større kontakt til din krop og bruger den som din vejviser.

PROGRAM OG TEKNIKKER:
Vi har 2 nærende dage sammen, hvor vi mødes kl. 10.00-15.00, der er en frokostpause 12.15-13.00

Dag 1:

Åbning af Kvindecirkel - introduktion og velkomst

Grounding og Afbalancering med Medicinsk Qi Gong

Healing af Indre Barn

Mindfulness

Afbalancering med Akupressur og Zoneterapi - afbalancerende Energi-Zonebehandling

 Liggende Afspænding med Farvehealing og lydhealing med Koshi klokker

Afrunding

 

Når vi arbejder med Zoneterapi og Akupressur, kommer du til at arbejde 2 og 2 og give en lille nærende og afbalancerende energi-zonebehandling til din medsøster på en briks eller en yogamåtte.

Dag 2:

Energicirkel

Afbalancerende Qi Gong

Chakraafbalancering

De 7 livsspejlinger - et dybt, transformerende terapeutisk og healende redskab til at få mere balance i dit Liv

Afbalancering med EFT - GIV SLIP på de uhensigtsmæssige følelser

Afspænding på gulvet med lydhealing
Afslutning af Kvindecirkel

Der kan sagtens forekommer små ændringer i programmet, da jeg arbejder meget intuitivt og tuner ind på det I har med.

TID OG STED 


Vi mødes i skønne og fredfylde Life Lounge, en stille oase med feminin energi i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.
Dato: Lørdag og Søndag d. 6. november og 7. november 2021 kl. 10.00-15.00

PRIS: 1800 kr.

FROKOST: Er ikke inkluderet i prisen. Frokosten er en sammenskudsgilde, hvor du tager en ret eller salat hjemmefra til fælles bord. Jeg sørger for at der er lækkert brød, smør, lidt snak og vand.

INDKVARTERING: Er ikke inkluderet i prisen. Der findes mange gode muligheder i København, bla. privat indkvartering via arbnb.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 10 personer. Først til mølle princippet.

Ift. corona, så følger jeg de nationale regler, som er gældende på tidspunktet for afholdelse af Retrætet. Så test mv. kræves kun, hvis der er et krav fra myndighederne.

PRAKTISK INFO
Afslappet tøj. Tag gerne varme sokker med og en flaske vand med, da du kan blive tørstig under teknikkerne.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.


Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 


Kærlig hilsen
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

In Balance Dagsprogram
bottom of page