top of page

12.12.2020

kl. 10.00-13.00

Pris: kr. 600

Kom hjem til din indre pige og væk lyst

lille pige uden tekst.jpg

Denne workshop henvender sig til dig, kære kvinde, som savner at komme hjem til din indre lille pige, give hende den dybeste selvomsorg, vække din lyst og opløse din skam, som nogle gange kan forhindre dig i at udnytte dit fulde potentiale og det at bare være dig. På workshoppen kommer du til at være en del af en gruppe, bestående af de skønneste power kvinder, som løfter, støtter og spejler sig selv i hinanden. Og det i sig selv er så healende.

Foreløbigt program:

Grounding - Kom ned i kroppen og giv dig selv den dybeste selvomsorg

Kontakt til din Lyst

Lystens dans

Rejse til dit indre palads og mødet med din indre pige

Kontakt til skam: Skamsol og dine skamnøgler

Jeg må gerne fylde med hele mig - øvelsen og opløsning af Skam

Spejlingskort

Afspænding på gulvet ved at bruge naturelementer med Lydhealing

TID OG STED 
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Lørdag d. 12. december kl. 10.00-13.00

PRIS: kr.600

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på MobilePay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er oprindeligt Coach i Livsmestring, Holistisk alternativ behandler og Mindfulness og Qi Gong instruktør, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke som underviser. Jeg har en holistisk tilgang i min undervisning, hvor krop og sind hænger sammen, derfor inddrager jeg altid kroppen på mine workshops og kurser.

Nøgleord på alle mine forløb, workshops og forløb: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er.

Læs mere om mig og HarmoniZonen på www.harmonizonen.dk

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig 

Kærlig hilsen
Katerina


Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page