top of page

09.09.2020

17.00-20.00

Pris: kr. 600

107274043_376252823338203_63874047902170

Har du nogle gange svært med at mærke din egen Lyst, men er meget god til at mærke andres lyst? Vil du vække din egen Lyst og mærke, hvad Hun har på hjertet, og hvad Hun længes efter?

Når du går efter din Lyst, vil du opleve en dybere kærlighed og selvomsorg til dig selv,

Men din Lyst vil også fortælle dig, at du skal sætte grænse over for alt det, som ikke nærer dig mere. Er du klar til det?

Mærker du din grænse før eller efter det sker? Hvordan mærkes din grænse, dit space? Hvordan er energien lige der?

Når du siger Ja til din Lyst og Nej til det, der ikke nærer dig længere, møder du ofte frygt og skam, som prøver at skræmme dig væk fra din Lyst. Under workshoppen møder du og omfavner din skam og frygt og møder også din indre pige, som elsker, at du går efter det, du har lyst til.

I denne workshop for Kvinder arbejder vi i dybden med din Lyst og dine Grænser og laver forskellige øvelser, som kan hjælpe dig med at få mere kontakt til dig selv.

Jeg elsker at arbejde med kvinder og synes, at der er kæmpe stor power, når vi kvinder samles, deler med hinanden, hjælper hinanden og sammen er klar til at rykke til næste niveau.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til et mere lystfyldt og nærende liv.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 3 times workshop arbejder vi med følgende emner:

🔹Grounding og kontakten til dig selv
🔹Mærk og væk din Lyst
🔹Mød din Skam og indre blokeringer
🔹Mærk og sæt dine kærlige grænser
🔹Omfavn dit Indre barn
🔹Spejlingskort til at støtte dig der, hvor du er lige nu.

Det betyder, at du på dagen får nogle gode værktøjer og øvelser med hjem, som du kan arbejde videre med. Vi involverer kroppen, da krop og sind hænger meget sammen!

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Onsdag den 9. september kl. 17.00 - 20.00

PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på MobilePay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er oprindeligt coach i livsmestring, holistisk alternativ behandler og mindfulnessindtruktør, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke som underviser. Jeg har en holistisk tilgang i min undervisning , hvor krop og sind hænger sammen, derfor inddrager jeg altid kroppen på mine workshops og kurser.

Nøgleord på mine workshops og kurser: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er.

Læs mere på www.harmonizonen.dk

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

Kærlig hilsen
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via MobilePay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page