top of page

Kontakt dit hjerte og træf rigtige beslutninger 

25.01.2020

10.00-13.00

Pris: kr. 600

På denne workshop får du konkrete redskaber i, hvordan du får mere kontakt til dit hjerte og træffer de rigtige beslutninger, så du bedre kan følge dit hjerte i alt, hvad du foretager dig. 💗

SKAL, SKAL IKKE? 🤔
Er du for meget oppe i dit hovedet og har det svært med at få kontakt til dit hjerte? Vil du gerne have mere balance i din krop og sind og få kontakt med dine inderste længsler, behov og drømme?
Vil du lære, hvordan du træffer de rigtige for dig beslutninger og går efter din passion?

I dagens Danmark befinder flere og flere mennesker sig alt for længe i deres hovedbevidsthed og glemmer at bruge deres hjertebevidsthed, når de skal træffe rigtige beslutninger. – Mon du er en af dem?

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig (kvinde), som ønsker værktøjer til, hvordan du kan blive bedre til at lytte til dit indre og træffe beslutninger ud fra din hjertebevidsthed. 

Du lærer, hvordan du ved hjælp af forskellige teknikker kan få kontakt til din hjertebevidsthed, lytte til dit indre og derigennem få afklaring på, om du fx skal kaste dig ud i en given situation, afslutte en relation, fortsætte med det du gør eller noget helt fjerde. Om det relaterer sig til en arbejdssituation eller privatlivssituation er irrelevant. Værktøjerne kan du bruge i alle situationer, hvor du skal træffe et valg.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for forskellige teknikker, som du kan bruge til at få afklaring på, hvad der er det rigtige for dig at gøre, når du skal træffe et valg: 

🔹 Mirror of Balance - afbalancering af de to modsatte sider i dig
🔹 Qi Gong (meditation i bevægelse)
🔹 Mindfulness - afbalancering af de 3 bevidstheder
🔹 Affirmationskort
🔹 Akupressur
🔹 Chakra-åbning, hvor du laver nogle fysiske øvelser, som åbner for dit chakrasystem
🔹 Kontakt med dit ”indre barn” og få ressourcerne hentet i din hjerteenergi
🔹 Lydhealing med Koshi klokker

🔹 Kinesiologisk teknik, hvor man spørger kroppen, når man skal træffe en rigtig beslutning

🔹Kontakt din indre frygt

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme. 

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser. 

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Lørdag den 25. januar 2019 kl. 10.00-13.00. 

PRIS 

600 kr. 

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender. 

Max antal deltagere: 8 personer. 

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er en holistisk behandler og coach, som anvender forskellige teknikker i mit virke – fx Qi Gong, akupressur, zoneterapi, meditation, mindfulness og Mirror Process.

Efter mange år som lærer blev beslutningen taget om at skifte arbejdet ud med et område, der har draget mig hele livet. Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som lærer bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine konsultationer.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗 


PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne. 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com. 

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

Kærlig hilsen 
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page