top of page

EnergiZone Behandling

Den holistiske energizonebehandling er en kombi-behandling, som altid tager udgangspunkt i lige præcis dig og hvad dine behov er på pågældende dag. Derfor startes en behandling også altid med en kort samtale og herfra udvælger jeg hvilke teknikker, som vil være mest gavnlige for dig.

Behandlingen sammensættes af zoneterapi, akupressur, cupping/cupping massage og teknikker fra EFT ( emotionel freedom teknik).

01.

Indledende snak

Vi starter med at lande og have en lille snak hver gang. Når du er hos mig første gang, starter vi med en indledende samtale, hvor jeg stille nogle spørgsmål for at danne mig et billede hvad du er kommet med. De efterfølgelde gange starter også med en samtale for at kun følge op på behandlingerne.

02.

Zoneterapi - tryk på forskellige zoner på fødderne - arbejder med alle kroppens systemer og skaber derfor ikke kun balance i den fysiske krop, men er også guld værd for det psykiske! Fødderne er ofte ikke noget, som vi er opmærksomme på, men det er dem, som holder os oprejst og bliver mest belastede i hverdagen.

Det er ikke en let nussemassage, men en seriøs behandlingsform, hvor man kan mærke tryk og opleve energistrøm på de af blokerede steder. Trykket gør, at livsenergien Chi kan strømme uforhindret gennem hele din krop, og på den måde bliver balancen og kroppens harmoni opretholdt.  

03.

Akupressur  - mindfulde tryk på hele kroppen, hvor jeg bruger akupressurpunkterne, som ligger på forskellige energibaner, de såkaldte meridianer, for at afbalancere det, du er kommet med. Lige som ved Zoneterapi, så kan det være dybdegående tryk, men i akupressur er det ikke kun på fødderne men på hele kroppen. Disse tryk foregår uden på tøjet.

04.

Cupping - som er en blanding af en massage med en sugekop eller flere og en fastsættelse af sugekopperne. Denne behandlingsform er fantastisk , fordi den øger blodcirkulation, afspænder muskler og bindevæv, forbedrer søvn, lindrer smerter, udrenser, grounder, beroliger og går ind og forløser de uhensigtsmæssige følelser, som sidder i din krop i form af muskelspændinger og smerter. Jeg udfører det blidt, og mærkerne fra sugekopperne aftager sig hurtigt. Cupping giver meget energi og lethed!

05.

EFT (tapping) er en fantastisk teknik, som arbejder med at opløse uhensigtsmæssige følelser, som blokerer hele dig, via at tappe på nogle bestemte punkter og sige nogle bestemte ting. Denne teknik er effektiv på alle følelser, bl.a. vrede, sorg, ked-af-det-hed, irritation, afmagt, jalousi, nervøsitet, frygt, angst osv. Den kan også bruges på nogle fysiske symptomer.

06.

Kroppen reagerer meget forskellig på en energizonebehandling, da der ikke er to mennesker, der er ens. De typiske reaktioner på en behandling kan være træthed, afslappethed, øget energi flow, opblussen af gamle symptomer og forkølelsessymptomer. Hvis du er i tviv om nogen af disse reaktioner, så kontakt mig gerne.

 

Når du får en reaktion efter behandlingen, er det et positivt tegn på, at din krop og alle dens systemer er på vej til at oprette balance, og du er modtagelig over for energizonebehandlingen. Hvis det er muligt, vil jeg anbefale, at du hviler dig lidt hjemme efter behandlingen. Din krop sættes i en stor udrensningsproces. Derfor er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand efter behandlingen.

Life Lounge klinikken på Kompagnistræde 14C:

Onsdag kl. 16.00-21.00

Lørdag efter aftale

Du reserverer tid ved at ringe til mig på tlf:  61363718

Eller booke på email:  jermilova@hotmail.com

Afbestilling skal ske senest 24 timer før din aftale, ellers koster det fuld pris ved udeblivelse.

Betalingen kan ske ved mobilepay på tlf: 61363718

Eller ved bankoverførsel: Reg 2148 Konto 0729354562

60 Minutter Energizonebehandling : 700 kr

60 Minutter Klippekort 4 gange : 2.600 kr 

TILMELD DIG HER

Tak. Jeg har nu modtaget din tilmelding!

bottom of page