top of page

Mere Energi

01.
Kommer snart 
10.00-13.00
Pris: 750 kr

På denne workshop for kvinder bruger vi øvelserne fra den Kinesiske Medicinsk Qigong for at booste din livsenergi, kombineret med de relevante punkter, zoner fra akupressur og zoneterapiverden og EFT (tapping på de uhensigtsmæssige følelser). Qi Gong øvelserne, kombineret med tryk, kommer til at booste alle dine kropssystemer - nervesystemet, kredsløb dine organer samt led, muskler og bindevæv. Ud over at booste din energi, får du også en god grounding og øget sundhed i din krop og i dit sind.

Hvad er Qi Gong? Qi betyder vores livsenergi og Gong betyder arbejde. Så Qi Gong er at arbejde med vores vitale livsenergi.

 Ifølge 5 elementsteori er foråret tilknyttet lever og galdeblæremeridianerne. Gennem øvelserne og tryk kommer vi til at arbejde med disse meridianer og tilhørende organer.

 For mig, som en holistisk terapeut, hænger krop og sind meget sammen.

 Derfor vil vi via arbejde med Qigong og tryk på hele kroppen og fødderne give slip på de uhensigtsmæssige følelser af frustration, irritation og vrede, som hører til levermeridianen, og frygt og angst, som hører til blære- og nyremeridianen. Der er en forbindelse mellem disse meridianer.

 Når Qi ( livsenergien) kommer til at flyde frit i din krop og sind samt alle dine blokeringer bliver opløst, kommer du til at føle dig mere energifyldt og overskudsagtig. Qi Gong øvelserne, kombineret med tryk, kommer til at booste alle dine kropssystemer – nervesystemet, kredsløb dine organer samt led, muskler og bindevæv. Ud over at booste din energi, får du også en god grounding og øget sundhed i din krop og i dit sind.

Ifølge 5 elementsteori er foråret tilknyttet lever og galdeblære meridianerne. Gennem øvelserne og tryk kommer vi til at arbejde med disse meridianer og tilhørende organer.
 

Nøgleord på mine workshops:

Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig præcist som du er.

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page