top of page
Sø. 17.01 og 24.01
10.00-11.30
Pris: 600 kr

Online: Forløs din Vrede, Sorg, Tristhed, Irritation og Afmagt

Følelser er en del af os, derfor er det helt ok, at vi kan være i forskellige følelser. Det vigtigste er at følelsen ikke tager over og styrer os, så bliver den uhensigtsmæssig og kan blokere hele vores energisystem.

Der er en sammenhæng mellem Sorg, Ked-af-det-hed, Tristhed, Afmagt og Vrede og Irritation. Vrede kan komme af en stor Sorg og Ked-af-det-hed i hjertet og omvendt - en stor Vrede kan udløse Sorg og Ked-af-det-hed. 

Er du for meget og hele tiden i en bestemt følelse, kan det give forskellige ubalancer i din hverdag i form af søvnafbrydelse, sådan at du begynder at vågne om natten på bestemte tidspunkter. Det kan også give ubalance i lungerne, tyktarmen,  lever og galdeblære, hyppige allergier, kronisk forkølelse og ondt og ubehag i nogle dele af kroppen eller i hele kroppen.

På dette onlinekursus lærer du at give slip på de uhensigtsmæssige følelser og at få mere balance i dit følelsesliv og din krop, fordi krop og sind hænger sammen.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, skønne kvinde, som leder efter nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
Her får du  en foreløbig plan for kursus, som kan skifte undervejs, da jeg arbejder intuitivt og tuner ind på den energi, som er i gruppen:

🔹EFT ( emotionel freedom teknik), hvor du ved at tappe på de forskellige powerpunkter går ind og forløser følelserne.

🔹 Medicinsk Qi Gong (en stående meditation i bevægelse), hvor vi via specifikke bevægelser langs energibanerne lader livsenergien Qi flyde frit, giver slip på de uhensigtsmæssige følelser og genopretter balancen i kroppen, sindet og de tilhørende organer.  Vi arbejder med energibanerne: Tyktarm, Lunge, Liver og Galdeblære.

🔹Akupressur- og zoneterapipunkterne er en stor hjælp her, fordi du ved hjælp af  mindfulde tryk når dybere ind og forløser det, som ikke tjener dig mere. Vi arbejder med energibanerne: Tyktarm, Lunge, Liver og Galdeblære.

🔹Healing og Visualiseringer - her mærker jeg intuitivt, når vi er i gang, om gruppen har brug for Indre barn healing, farvehealing, thetahealing eller noget andet.

ADGANG TIL MATERIALET:

Kurset er delt op i 2 dele over 2 søndage gennem facebook live. Hver del er 1,5 times varighed. Du kan altid stille dine spørgsmål under live.
Som deltager på kurset får du ydermere adgang til optagelsen af hver del i 1 uge ( læs mere under tid og sted). Kan du ikke deltage live den dag, så kan du se (eller gense) det i optagelsen.

TID OG STED 📆
1. del: Søndag 17.01 kl. 10.00-11.30 ( OBS: Du har adgang til videoptagelsen af 1. del i 1 uge indtil søndag d. 24.01 kl. 22.00)
2. del: Søndag 24.01 kl. 10.00-11.30 ( OBS: Du har adgang til videoptagelsen af 2. del i 1 uge indtil søndag d. 24.01 kl. 22.00)
Vi mødes i en til dette kursus specielt oprettet facebookgruppe. Du får link til gruppen tilsendt med sms, så snart du har betalt for kurset.

PRIS FOR KURSET: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er underviser, holistisk behandler, zoneterapeut, mindfulness og Qi gong instruktør og Coach i livsmestring, som elsker at arbejde intuitivt og mikse de forskellige teknikker jeg kender. Min mission er at lære dig at hjælpe dig selv.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗
Læs mere om mig om mit virke på www.harmonizonen.dk

PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med og praktisk tøj begge gangene, da du kan blive tørstig under øvelserne. Hav en yogamåtte eller et tæppe klar på gulvet i tilfælde, hvis vi skal lave en liggende meditation/visualisering, så du ligger bekvemt ( jeg mærker altid efter, hvad I har brug for her og nu).
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig online💗
Kærlig hilsen
Katerina/ HarmoniZonen

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen. Pengene returneres ikke ved din aflysning.

bottom of page