top of page
06.

Forløs din overbekymring.

Balance i mave/milt meridianerne

Lø. 03.11
10.00-13.00
Pris: 750 kr

Vil du lære at afbalancere din overbekymring? På denne 3 times workshop for kvinder arbejder vi med mave/milt meridianerne og bruger EFT, Qigong, Akupressur, Zoneterapi og Mindfulness.

Enhver følelse har to sider. På workshoppen arbejder vi med den uhensigtsmæssige side, som kan blokere livsenergien i hele dit system.

 Ifølge Kinessisk medicin hører Overbekymring til ubalancen i Mave/Milt meridianerne.

 På workshoppen afbalancerer vi følelsen og ubalancerne ved flg. teknikker:

EFT ( emotionel freedom teknik), hvor vi via at tappe på de forskellige powerpunkter går ind og forløser den  uhensigtsmæssige følelse.

Qi Gong (en stående meditation i bevægelse), hvor vi via specielle langsomme bevægelser lader livsenergien Qi flyde frit og genoprette balancen i kroppen, sindet og de tilhørende organer.

Akupressur- og zoneterapipunkterne er en stor hjælp her, fordi vi ved hjælp af tryk går også ind og afbalancerer kroppen, sindet og de tilhørende organer.

Mindfulness ( fuld opmærksomhed) bruger vi til at mærke, hvad der foregår med een på forskellige lag og grounder.

 

Vi laver en lille bodyscan af organerne og en skøn visualisering.

Vi trækker også nogle affirmationskort, som afspejler hvad vi har brug for her og nu.

 Du får 3 intensive timer med det dybeste afbalancerende arbejde, hvor kroppen og sindet smelter sammen.

 Nøgleord på mine workshops:

Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig præcist som du er.

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page