top of page
Søg
  • Forfatters billedeKaterina J Knudsen

Har du fundet DIN livseliksir?

Opdateret: 10. nov. 2018

I DENNE BLOG VIL JEG DELE EN SMUK REJSE, SOM MIN KLIENT EVA HAR VÆRET PÅ, HVOR HUN FANDT SIN LIVSELIKSIR. DER ER LIDT EVENTYR I DET, NÅR MAN KIGGER PÅ PRODUKTET.


Hun fortæller selv meget smuk om sin rejse, så jeg har besluttet mig ikke at klippe i det, da jeg synes, at fortællingen i sig selv er meget magisk - smuk og livsforvandlende.

Evas historie:

´Jeg har fundet min Livs-Elixir.

En rejse gennem krop og sjæl kan være en af de mest skræmmende rejser at udsætte sig for, men det er også den bedste rejse du kan give dig selv! Og endnu bedre er også den gave at have en guide, der undervejs guider dig gennem rejsen. Min guide er Katerina.


Jeg kom til Katerina med en øm krop, en sjæl i stykker, meget urolig og med et mål om vægttab. Katerina tog mig med på en rejse, hvor jeg, til sidst, tillod mig selv at kigge ind ad og virkelig mærke efter, hvad det er jeg ønsker, føler, drømmer om og hvad mine forhindringer virkelig er. De forhindringer, der gør, at jeg ikke kommer derhen og hvordan jeg selv finder ud af, hvordan jeg kan fjerne de forhindringer.


Rejsen bestod af en kombination af coaching og behandling. Coaching var, hvor den dejlige guide, Katerina, havde evnen til at få mig at grave hele vejen ind i mig selv og finde det, jeg ikke vidste var der. Der kom både tårer og grin. En meget stor befrielse af tilbageholdt følelser.

Jeg fik også æren at opleve Mirror Process, hvor vi gik igennem de 7 Life Mirrors. En powerful metode der er ganske kort men intensiv, og med et outcome, der giver så meget perspektiv og en umiddelbar ændring i tankemønster.


Kombinationen af Coaching og Behandling er virkelig noget jeg anbefaler! Efter en hjernestorm, oplevede jeg, at det var vældig rart med an afsluttende zoneterapi eller anden behandling, vi blev enige om, der passede lige den dag, hvor jeg fuldstændigt fik lov at grounde.


Da jeg kom første gang, var mit mål vægttab – Men det endte med et mål om daglig ro i krop og sjæl.


Vægttab kommer ”Little By Little” af sig selv nu, hvor jeg fundet min opskrift i hvordan jeg finder min daglige ro - mit daglige Livs-Elixir.

SE VIDEOEN, HVOR MIN KLIENT HAR UDFOLDET SIG KREATIVT OG BYGGET EN MINIATURE UDGAVE AF, HVORDAN HENDES LIVS-ELIKSIR BRYGGES. EN FANTASTISK KREATIV MÅDE AT UDLEVE PROCESSEN PÅ. DE SMÅ KOLBER MED VÆSKER ER VIRKELIGE. DET ER LAVET MED LYDEFFEKT AF RINDENDE VAND. MEGET TERAPEUTISK OG HEALENDE MÅDE AT MANIFISTERE SIT MÅL PÅ OG SÅ SMUKT.


JEG SYNES SELV, AT DET KUNSTNERISKE RESULTAT ER BLEVET SÅ SMUKT.

45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page