top of page
Søg
  • Forfatters billedeKaterina J Knudsen

Tør du at gå efter dit hjerte og dine drømme? Vil du tillade dig at lave en forandring i dit liv?

Opdateret: 1. sep. 2018

I dette blogindlæg vil jeg dele min historie med dig om min rejse mod forandring og drøm i mit liv. På trods af frygten, andres meninger og mine egne hæmmende overbevisninger. Kan du genkende det?

En dejlig påmindelse om min skønne uddannelse som Holistisk energiterapeut poppede lige op på min facebookside i dag. Og gamle minder valtede ind en efter en. Det er lige præcist 2 år siden jeg blev færdig som Holistisk Energiterapeut hos skønne Katrine Birk.


Hvor er jeg glad for, at jeg på trods af al frygten over alt det ukendte, kastede mig ud i denne fantastiske uddannelse, som gav mig så mange skønne værktøjer som et menneske og som behandler, en uddannelse, som mange af mine klienter og kursister på mine workshops har stor gavn nu. Det er en uddannelse, som skubbede mig videre til en stor selvudviklingsprocess og andre skønne uddannelser som Life Mastery Master Coach, Mirror Facilitator, Mindfulness instruktør og Qi Gong instruktør - en verden, jeg ikke anede eksisterede bare for 4år siden...


Men mit første skridt til det farlige og det ukendte blev taget nogle år før, hvor jeg efter10 års arbejde som lærer kunne mærke, at jeg skulle noget andet. Min krop, sind og hjerte sagde : , Du skulle noget andet, skat! ‘ Men hvad andet? Det skulle være noget med mennesker og noget holistisk, men jeg anede ikke, hvad det skulle være...


Så kom det andet bare af sig selv. På det tidspunkt startede jeg mit forløb hos en dygtig zoneterapeut, da min krop og mit sind var i ubalance, og blev inspireret af at tage denne alternative holistiske uddannelse som springbræt til mit nye liv. Du er ikke i tvivl om, når det er dit hjerte der kalder. I hjerteenergien er der ingen frygt, ingen spørgsmålstegn, det føles helt rigtigt.


Det er først senere, når man tænder for hovedet, tænder man også for frygt, spørgsmål og problemer - hvad med økonomi, kan man virkelig være bekendt at jeg efter 10 års på Universitet kaster mig ud i noget helt alternativt, ville mine omgivelser og min familie forstå det, kan jeg leve af det, er jeg god nok, hvis jeg gør det, kan andre lide det, er det her ikke for farligt?Måske er det bedre og mere sikkert at blive der, hvor jeg er?


Kan du genkender disse stemmer og kender du den følelse, hvor hovedet prøver at passe på dig, beskytter dig mod den store forandring, men også samtidigt begrænser dig for alle de gode muligheder og erfaringer, du kan få i dit liv, når du lytter og går efter hjertet?


Selvom der var meget larm i mit hoved, prøvede hjertet hele tiden være mit kompas og fortælle: Begræns dig ikke, gå efter din drøm og hav tillid! Og jeg gjorde det! Hold kæft, hvor jeg har udviklet mig siden jeg har taget dette valg!


Det var den vildeste rejse i en ny verden og ind i mig selv.Og jeg har det svært med at forestille mig nu et liv uden det! Mit nye valg har også givet mig en ny mulighed for at arbejde mere med mig selv og bruge det som styrke , når jeg senere skulle coache andre i min holistiske hjertecoaching. Du kan først være der for andre, når du er der for dig selv!


Så hvis du også står der, hvor jeg stod for 4 år siden, og kan mærke, at du vil noget andet med dit liv, vil jeg opfordre dig til at gå efter hjertets kald. Hvis du kan mærke, at du ikke tør, og frygten tager over, så søg hjælp - en som kan coache og hjælpe dig på vejen i din rejse mod dit mål, hvor du kan tage den forandring, som er nødvendig for at du kan live det liv, du ønsker dig!


Skrevet af Katerina Jermilova Knudsen, www.harmonizonen.dk

99 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page