top of page

Kommer snart

10.00-13.00

Pris. 750 kr

02

Rum din vrede, sorg og ked-af-dethed og bliv glad igen

Enhver følelse har to sider. På denne workshop for kvinder arbejder vi med den uhensigtsmæssige side, som kan blokere livsenergien i hele dit system.

 Ifølge Kinesisk medicin er der en sammenhæng mellem sorg og vrede. Vrede kan komme af en stor sorg og ked-af-dethed i hjertet og omvendt en stor vrede kan udløse sorg og kedafdethed.

 Disse stagnerede følelser kan også give ubalancer i søvn, sådan at man begynder at vågne på bestemte tidspunkter, som i Kinesisk medicin hører til de forskellige organer. Det kan også give ubalance i lungerne tyktarmen, hyppige allergier og kronisk forkølelse.

 På denne workshop lærer du at afbalancere følelserne og ubalancerne ved flg. teknikker:

  • EFT ( emotionel freedom teknik), hvor du via at tappe på de forskellige powerpunkter går ind og forløser følelserne.

  • Qi Gong (en stående meditation i bevægelse), hvor du via specielle langsomme, meditative bevægelser lader livsenergien Qi flyde frit og genoprette balancen i kroppen, sindet og de tilhørende organer.

  • Akupressur- og zoneterapipunkterne er en stor hjælp her, fordi du ved hjælp af tryk går også ind og afbalancerer kroppen, sindet og de tilhørende organer.

  • Mindfulness ( fuld opmærksomhed) bruger du til at mærke, hvad der foregår med een på forskellige lag og grounder. Vi laver en lille bodyscan af organerne og en skøn visualisering.

  • Vi trækker også nogle affirmationskort, som afspejler, hvad du har brug for her og nu.

 Du får 3 intensive timer med det dybeste afbalancerende arbejde, hvor kroppen og sindet smelter sammen. Som deltager får du en adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen og dele dine erfaringer.

 Nøgleord på mine workshops:

 Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig præcist som du er.

 Der er en lille pause under workshoppen.

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen. Pengene returneres ikke ved din aflysning.

bottom of page