top of page
06.

Styrk dit Immunforsvar og  få mere energi

Kommer snart
Pris: 600 kr

På denne vworkshop får du nogle konkrete redskaber i, hvordan du kan styrke dit immunforsvar, modstå forkølelse, virusser og influenza samt komme nemt af med hoste, snot, træthed. Hvordan du øger din energi og får mere lethed og glæde i din hverdag.

For at styrke dit Immunforsvar skal du arbejde med hele kroppen ved at aktivere dens naturlige ressourcer og ´knapper’, som kan hjælpe med at booste dit IMMUNFORSVAR, så du bliver hurtigere rask og sjældent syg. De samme knapper åbner også op for din livsenergi og fjerner energiblokeringer i kroppen og sindet.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til kvinder, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for forskellige teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv:

🔹 Medicinsk Qi Gong, som er meditation i bevægelse, hvor de langsomme og meditative bevægelser er rigtig gode til at booste dit immunforsvar og give mere energi
🔹Akupressur og zoneterapi på relevante punkter og zoner åbner også for energiflow hos dig. Her lærer du nogle powerknapper til at styrke dit immunforsvar.
🔹 EFT. Via at tappe, kommer du til at forløse de gamle uhensigtsmæssige følelser, som spærrer ben for dig. Det kan f.eks. være en følelse af ked-af-det-hed, gammel uforløst sorg, tristhed, angst, frygt og vrede.
🔹 Liggende Afspænding og lydhealing med Koshi klokker

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste.

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser.

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Dato: Kommer snart

Varighed: 3 timer
PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er holistisk alternativ behandler, Zoneterapeut, Mindfulness og Qi Gong indtruktør og coach, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke.

Efter mange år som lærer blev beslutningen taget om at skifte arbejdet ud med et område, der har draget mig hele livet. Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som lærer bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine sessioner.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

Læs mere på www.harmonizonen.dk

PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

Kærlig hilsen
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page