top of page

Kommer snart

kr. 500

Zoneterapi til hjemmebrug - Luftvejssystemet

På denne workshop er opmærksomhed på dine fødder. Du lærer, hvordan du via tryk på bestemte zoner på fødderne kan støtte dit Luftvejssystem.

HVEM KAN DELTAGE?


Workshoppen henvender sig til alle, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp. Du kan tage det forebyggende og hvis du døjer med nogle ubalancer i Luftvejssystemet.

PROGRAM OG TEKNIKKER 
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for forskellige teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv:

 Grounding og kontakten til dig selv
Basis viden om zoneterapi, tryk, intention og nærvær, når du giver zoneterapi til dig selv og andre
 Gennemgang af zonerne for hele Luftvejssystem
 Støttende akupressurpunkter, som afbalancerer dit luftvejssystem
Du lærer at finde zonerne på dig selv
Arbejde i par 2:2, hvor du på skift giver et kort zoneterapiprogram til din makker og modtager selv, så du får to forskellige fornemmelser - hvad sker der i min krop, når jeg modtager zoneterapi og giver den til en anden
 Liggende Afspænding og lydhealing med Koshi klokker
Spørgsmål

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste.

Du kommer til at give og modtage zoneterapi på yogamåtten i skønne Life Lounge. Så har du en veninde i tankerne, kan du fortælle hende om denne workshop.

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser.

TID OG STED 
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Varighed: 3 timer

PRIS: 500 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er holistisk behandler, zoneterapeut, mindfulness og Qi Gong indtruktør og coach, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke.

Efter mange år som lærer blev beslutningen taget om at skifte arbejdet ud med et område, der har draget mig hele livet. Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som lærer bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine konsultationer.

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 

Læs mere på www.harmonizonen.dk

PRAKTISK INFO
Tag gerne en flaske vand med og et par varme sokker.
Tag et lille håndklæde og din yndlings olie/fodcreme

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 

Kærlig hilsen Katerina/ HarmoniZonen

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page