top of page

Kommer snart

kr. 500

Zoneterapi til Mave/tarm systemet

På denne workshop er opmærksomhed på dine fødder. Du lærer, hvordan du via tryk på bestemte zoner på fødderne kan afbalancere og styrke dit mave - tarm system.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Workshoppen henvender sig til dig, kære kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp. 

 

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘

På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for forskellige teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv:

 

🔹 Grounding og kontakten til dig selv

🔹 Basis viden om zoneterapi, tryk, intention og nærvær, når du giver zoneterapi til dig selv og andre

🔹 Gennemgang af zonerne, som støtter dit Mave - tarm system

🔹 Støttende akupressurpunkter, som giver Ro, Afspænding og støtte til maven og tarmene

🔹 Du lærer at finde zonerne på dig selv

🔹 Arbejde i par 2:2, hvor du på skift giver et kort zoneterapiprogram til din makker og selv modtager, så du får to forskellige fornemmelser - hvad sker der i min krop, når jeg modtager zoneterapi og giver den til en anden

🔹 Liggende afspænding og lydhealing med Koshi klokker

🔹 Spørgsmål

 

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste.

 

Du kommer til at give og modtage zoneterapi på yogamåtten i skønne Life Lounge. Så har du en veninde eller en nær slægtning i tankerne, så tag vedkommende med.

 

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING

Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser.

 

TID OG STED 📆

Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

Varighed: 3 timer

PRIS: 500 kr.

TILMELDING

Tilmeldingen sker ved betaling på MobilePay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 10 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN

Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er holistisk behandler, zoneterapeut, mindfulnessindtruktør og coach, som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke.

 

Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er den menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

 

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som underviser bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine forløb.

 

Nøgleord på mine workshops: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

 

Læs mere på www.harmonizonen.dk

 

PRAKTISK INFO

Tag gerne en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

 

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

 

Kærlig hilsen

Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page