top of page
01.

Styrk dit Jordelement - Energi til Mave og Milt med Qi Gong, Akupressur, Zoneterapi og EFT

Ons. 25.08 
17.00-20.00
Pris: 600 kr

Denne fysiske workshop vil give dig ro og energi  på samme tid, antistress og grounding, hvor du mærker din fundament og få mere overskud, lethed og glæde i din hverdag. 

Du kommer til at styrke dit JORDELEMENT, som er knyttet til Sensommer og lave øvelser fra Medicinsk Qigong, som afbalancere din energi , kombineret med tryk og tapping på de uhensigtsmæssige følelser.

Qi Gong øvelserne,  kombineret med mindfulness og tryk, kommer også til at booste alle dine kropssystemer - Nervesystemet, Immunsystemet, Fordøjelse, kredsløb,  dine organer samt led, muskler og bindevæv.

Ud over at booste din energi, får du også en god grounding og øget sundhed i din krop og sind. 

Ifølge 5 elements-teori er sensommer tilknyttet  Jordelementet og Mave og Milt energibaner (meridianerne). Gennem øvelserne og tryk kommer du til at arbejde med disse meridianer, tilhørende organer og styrker dit Jord-element.

Vi snakker også om jordforbindese, stå fast i sig selv, mærke ro planter sig ned i hele kroppen, forløse overansvar, stress, tankemyldre, og give slip på alt det, som ikke nære dig mere. Beholde overblik og lære at prioritere. Det er lige præcist de egenskaber som JORDELEMENTET er i besiddelse af.

Ubalancerne i jord-elementet kan være træthed, svaghed i musklerne, trang til sukker, vægtproblemer, problemer med fordøjelse, ubalancer i underlivet, svagt immunforsvar, bekymrer for meget, tankemyldre, koncentrationsproblemer og energimangel

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, kære kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 3-timers workshop bliver du introduceret for nogle effektive  teknikker, som du kan bruge til at hjælpe dig selv:
🔹 Medicinsk Qi Gong, 
🔹Akupressur og Zoneterapi 
🔹Mindfulness
🔹 EFT
🔹 Liggende Afspænding og lydhealing med Koshi klokker

Det betyder, at du på workshoppen får en solid værktøjskasse, fyldt med teknikker og øvelser, som du kan bruge derhjemme på dig selv og dine nærmeste.

MATERIALE OG ERFARINGSUDVEKSLING
Som deltager på workshoppen får du adgang til en lukket gruppe, hvor du kan se materialet fra workshoppen samt dele dine erfaringer med teknikker og øvelser.

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.
Dato: Onsdag d. 25.08.2021 kl. 17.00-20.00

PRIS: 600 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

Forholdsregler: Betingelsen for at deltage på workshoppen er at du har en negativ Corona test, taget senest 72 timer før workshoppen.

PRAKTISK INFO
Afslappet tøj. Tag gerne varme sokker med og en flaske vand med, da du kan blive tørstig under øvelserne.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.
Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗
Kærlig hilsen
Katerina
  

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page