Se mine spændende lørdags workshops 

Kontakt dit hjerte og træf rigtige beslutninger

Kommer i 2020

På denne workshop får du konkrete redskaber i, hvordan du får mere kontakt til dit hjerte og træffer de rigtige beslutninger, så du bedre kan følge dit hjerte i alt, hvad du foretager dig.

Du lærer, hvordan du ved hjælp af forkskellige teknikker kan få kontakt til din hjertebevidsthed, lytte til dit indre og derigennem få afklaring på, om du fx skal kaste dig ud i en given situation, afslutte en relation, fortsætte med det du gør eller noget helt fjerde. Om det relaterer sig til arbejdssituation eller privat er irrelevant. Værktøjerne kan bruges i alle situationer, hvor du skal træffe et valg.

Lø. d.19.05.19
10.00-13.00
Pris: 750 kr

Kontakt dit hjerte, træf rigtige beslutninger

På denne workshop får du konkrete redskaber i, hvordan du får mere kontakt til dit hjerte og træffer de rigtige beslutninger, så du kan bedre følge dit hjerte i alt, hvad du foretager dig.

 

En af teknikkerne er Medicinsk Qigong, som er  meditation i bevægelse. De andre er Akupressur, Afbalancering af 3 bevidstheder, Chakra-åbning, Kontakt til indre barn og Fælles coaching.

Kommer i 2020

Zoneterapi til hjemmebrug, Nervesystem og Bevægelsesapparat

På denne workshop er opmærksomheden på dine fødder.

Her lærer du, hvordan du via tryk på bestemte zoner på fødderne kan afspænde dit bevægelsesapparat, bla. SKULDRE, NAKKE , RYG og få mere ro i dit Nervesystem.

Vi gennemgår zonerne, som støtter dit bevægelsesapparat og Nervesystemet på fødderne, og du vil lære at give et kort zoneterapiprogram på hinanden i par. Ud over det får du nogle støttende akupressurpunkter, som giver ro og afspænding i kroppen og sindet

Ma. d.17.06.20
kl. 17-20.00
 kr. 600

Detox med Zoneterapi, EFT og Qigong

Toksiner (giftstoffer) kommer ikke kun fra mad og det miljø, vi færdes i. Faktisk kan vores følelser også være toksiske. Feks. kan vrede, irritation eller gammel sorg, som du bærer på i lang tid, sætte sig som en spænding eller smerte i din krop.

Har du brug for en DETOX på fysisk og følelsesmæssigt plan, så er denne helt splintrende nye workshop noget for dig. HER lærer du at lave detox med zoneterapi, EFT og Qi Gong.

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via mobilapay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

Kommer i 2020

Styrk dit immunforsvar og mere energi

På denne workshop får du konkrete redskaber i, hvordan du kan styrke dit immunforsvar, forebygge en forkølelse, komme nemt af med hoste, snot, træthed. Hvordan du øger din energi og får mere lethed og glæde i din hverdag.

Zoneterapi til hjemmebrug, Mave-tarmsystemet 

Lø. d. 22.08.20

kl. 10.00-13.00

Pris: kr. 500

På denne workshop er opmærksomheden på dine fødder.

Her lærer du, hvordan du via tryk på bestemte zoner på fødderne kan støtte dit Mave-tarmsystemet. Vi gennemgår zonerne for dine Mave-tarmsystemet på fødderne, og du vil lære at give et kort zoneterapiprogram på hinanden i par. Ud over det får du nogle støttende akupressurpunkter, som afbalancerer mave og tarmene.

Vi gennemgår også kort de følelser, som blokerer mave-tarmsystemet.

Alle workshops/forløb afholdes i Life Lounge på Kompagnistræde 14C. Det indbetalte beløb returneres ikke ved dit evt. aflysning. Betalingen kan ske ved mobilepay på tlf: 61363718 eller ved bankoverførsel:

Reg 2148 Konto 0729354562

Du finder mig og klinikken her:

Life Lounge

Kompagnistræde 14 C st. tv.

1208 København K

Email: Jermilova@hotmail.com

Tlf: 61363718

CVR:  37105538

© 2018  HarmoniZonen