top of page
stå_fast_i_ja_og_nej_facebook_cover.jpg

Kvindecirkel: Stå fast i dit ja og nej


Det kan til tider være uhyre svært for os kvinder både at mærke sit ,ja’ og ,nej’ og stå fast i det.

I denne Kvindecirkel arbejder vi i dybden med temaet og laver forskellige øvelser, som kan hjælpe dig med at få kontakt til dit ,ja’ og ,nej’ og  støtte dig i at holde fast i det.


Fordi når du står fast i dit ,ja’ og ,nej’ er du tro mod dig selv. Og denne følelse er meget vigtig for at opretholde det liv du er glad for, et liv fri for fysisk smerte og ubehag. Liv med flow, hvor du går efter din lyst og sætter grænser der, hvor der skal sættes grænser.

 

Jeg afholder denne Kvindecirkel, fordi jeg synes at der er kæmpe stor power, når vi kvinder samles, deler med hinanden, hjælper hinanden og sammen er klar til at rykke til næste niveau.

HVEM KAN DELTAGE?
Workshoppen henvender sig til dig, kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp.

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘
På denne 1,5 times Kvindecirkel arbejder vi med nogle fysiske og energimæssige øvelser

🔹 Grounding og kontakten til dig selv
🔹Sharring
🔹Mærk dit Ja og Nej
🔹Forskellige måder at sige ,ja’ og ,nej’ på
🔹Mærk dine grænser
🔹Spejlingskort til at støtte dig der, hvor du er lige nu.

Det betyder, at du på dagen får nogle gode værktøjer og øvelser med hjem, som du kan arbejde videre med.

TID OG STED 📆
Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

1,5 timer

PRIS: 350 kr.

TILMELDING
Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562.  Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

OM UNDERVISEREN
Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er oprindeligt coach i livsmestring, holistisk alternativ behandler og mindfulnessindtruktør , som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke som underviser. Jeg har en holistisk tilgang i min undervisning , hvor krop og sind hænger sammen, derfor inddrager jeg altid kroppen på mine workshops og kurser.


Nøgleord på mine kvindecirkler, workshops og forløb: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

Læs mere på www.harmonizonen.dk


Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

Kærlig hilsen
Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via MobilePay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page