top of page
du_må_gerne_fylde.jpg

Kvindecirkel: Du må gerne fylde!

Som barn kom du til denne verden med al dit fylde - dit første skrig, dit første ord, dit første "jeg vil have" - du tog din plads med storm.

 

Efterhånden blev din røst, dine meninger, dine ord måske undertrykt af andres, som ikke mente, at du måtte fylde med hele dig - lige præcist som du er. Du mistede efterhånden din plads, dine ord, dine meninger, din røst blev svag, og dine ønsker blev uden betydning.

 

I denne Kvindecirkel kalder du din power hjem, får din plads tilbage, og giver dig og dit indre barn en tilladelse til at fylde:

💗Med din stemme

💗Med dine ord

💗Med dine meninger og holdninger

💗Med dine drømme

💗Med alt det din lyst fortæller dig

💗Med alle dine unikke sider

💗Med hele dig

 

Vi laver forskellige øvelser, som kan styrke dig i at få din power hjem.

 

Jeg afholder denne Kvindecirkel, fordi jeg synes, at der er kæmpe stor power, når vi kvinder samles, deler med hinanden, hjælper hinanden og sammen er klar til at rykke til næste niveau.

 

HVEM KAN DELTAGE?

Kvindecirklen henvender sig til dig, kvinde, som ønsker nogle gode værktøjer til selvhjælp.

 

PROGRAM OG TEKNIKKER 🧘

På denne 1,5 times Kvindecirkel arbejder vi med nogle fysiske og energimæssige øvelser. Du får nogle gode værktøjer og øvelser med hjem, som du kan arbejde videre med.

 

TID OG STED 📆

Vi mødes i skønne og hyggelige Life Lounge, en stille oase i hjertet af København. Adressen er Kompagnistræde 14C, st. tv.

 

1,5 timer

 

PRIS: 350 kr.

 

TILMELDING

Tilmeldingen sker ved betaling på Mobilepay: 61 36 37 18 eller ved overførsel til bankkonto: 2148-0729354562. Husk, at skrive dit navn og begivenheden, når du overfører pengene. Pengene returneres ikke, hvis du er forhindret i at deltage, men du kan sælge/overdrage din billet til en du kender.

 

Max antal deltagere: 8 personer. Først til mølle princippet.

 

OM UNDERVISEREN

Jeg hedder Katerina Jermilova Knudsen og driver virksomheden HarmoniZonen. Jeg er oprindeligt coach i livsmestring, holistisk alternativ behandler og mindfulnessindtruktør , som anvender forskellige brugbare teknikker i mit virke som underviser. Jeg har en holistisk tilgang i min undervisning, hvor krop og sind hænger sammen, derfor inddrager jeg altid kroppen på mine workshops og kurser.

 

Nøgleord på mine kvindecirkler, workshops og forløb: Åbenhed, accept og ikke dømmende adfærd. Vi er alle sammen meget forskellige, og der skal være plads til os alle. Du er helt unik og dejlig, præcist som du er. 🤗

 

Læs mere på www.harmonizonen.dk

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til mig på telefon 61 36 37 18 eller send en mail til jermilova@hotmail.com.

 

Jeg glæder mig til at møde dig og byde dig velkommen i Life Lounge 💗

 

Kærlig hilsen

Katerina

Tilmelding: Send en mail til jermilova@hotmail.com og indbetal via MobilePay til 61363718. Husk at skrive navn på workshoppen og datoen

bottom of page