Om

Katerina & Harmonizonen

Hjertelig velkommen til HarmoniZonen, mit navn er Katerina og min største passion er at hjælpe dig til at lande et rart og trygt sted, hvor du kan komme i harmoni og balance med din krop og dit sind. Dette kan enten ske gennem kropsbehandlinger,  coaching&samtale eller workshops i blandt andet mindfulness, Qi Gong og akupressur. Et gennemgående tema i mit virke, er at du hos mig altid får øvelser og viden med dig hjem, som gør dig i stand til at selvregulere dit velbefindende.

ÅBENHED   ACCEPT   FORSTÅELSE

Er nøgleordene hos HarmoniZonen. Her er der plads til alle.

DU er helt unik og dejlig præcis som du er.

Erfaring

Fra lærer til alternativ

Behandler & Coach

Efter mange år som lærer blev beslutningen taget om at skifte arbejdet ud med et område, der har draget mig hele livet. Jeg har altid været tiltrukket af det mest fantastiske og uforklarlige fænomen, som er vores menneskelige krop. Det betyder, at jeg de sidste 4 år har haft hundredvis af mennesker igennem mine hænder.

 

Mine tidligere erfaringer og kompetencer fra mine år som lærer bruger jeg i min evne til at undervise og formidle viden på mine workshops og i mine konsultationer.

Uddannelse

2018 - December

2017 - September

Mirror Facilitator ved Sussanne Wexø

2017 - Marts

Mindfulness Instruktør ved Sussanne Wexø

2016 - August

Life Mastery Master Coach ved Sussanne Wexø

2016 - Januar

Holistisk Energiterapeut Behandler ved Katrine Birk

2014 - Juni

Zoneterapeut ved Innowell

DET ER FANTASTISK TAKNEMMELIGT

At arbejde med selvudvikling og selvregulering og derigennem kunne hjælpe folk til at bringe deres krop, sind og psyke i balance, hvorfra det bliver muligt at udleve sit fulde potentiale i livet.