top of page

Om

Katerina & Harmonizonen

Hjertelig velkommen til HarmoniZonen.

Mit navn er Katerina, og min største passion er at hjælpe dig til at lande et rart og trygt sted inde i dig selv, hvor du kan komme i harmoni og balance i din krop, sind og sjæl.

Jeg hjælper dig, kære kvinde, som er klar til forandring, med redskaber til at opløse dine indre blokeringer, så du kan stå stærkt i dig selv.

Jeg hjælper også dig, som leder efter nogle powerfulde og virksomme redskaber til selvhjælp, som du kan tage med dig hjem.

Så hos mig er hele dig i fokus - dit lys og dit mørke, dine gemte sider og dit potentiale, din kære krop og din reneste og smukkeste sjæl! Jeg arbejder med kvinder i grupper, i form af Kvindecirkler, kortere workshops og længevarende forløb.

Jeg elsker den power, som opstår, når vi kvinder samles, støtter hinanden, deler vores sårbarhed og er klar til sammen at rykke til næste niveau. Jeg elsker den dynamik, som opstår på mine workshops og forløb, hvor fokus er på helbredet, og hvordan vi kan hjælpe os selv ud af smerten og ubehag og ind i forebyggelsen.

I mit virke bruger jeg forskellige redskaber fra coaching, kinesisk medicin, mindfulness, kropsarbejde, terapi og energiarbejde. Derudover bruger jeg min erfaring fra 12 år som underviser. 

Så hos mig bliver du mødt med kærlighed og tryghed, højt humør, og jeg vil omfavne dig lige præcist, som du er.

ÅBENHED   ACCEPT   FORSTÅELSE

Er nøgleordene hos HarmoniZonen. Her er der plads til alle.

DU er helt unik og dejlig præcis som du er.

Uddannelse

2018 - December

2017 - September

Mirror Facilitator ved Sussanne Wexø

2017 - Marts

Mindfulness Instruktør ved Sussanne Wexø

2016 - August

Life Mastery Master Coach ved Sussanne Wexø

2016 - Januar

Holistisk Energiterapeut Behandler ved Katrine Birk

2014 - Juni

Zoneterapeut ved Innowell

DET ER FANTASTISK TAKNEMMELIGT

At arbejde med selvudvikling og selvregulering og derigennem kunne hjælpe folk til at bringe deres krop, sind og psyke i balance, hvorfra det bliver muligt at udleve sit fulde potentiale i livet. 

bottom of page