top of page
Søg
  • Forfatters billedeKaterina J Knudsen

NEJ TAK TIL PERFEKTIONISME

Opdateret: 4. nov. 2018


Prøver du at være perfekt?

❓Hvordan har du det, når tingene ikke går som du har planlagt?

❓Hvordan har du det med den ‘ikke perfekte ‘ side af dig kommer frem?

Vi er fyldt med forskellige hæmmende overbevisninger lige fra vores barndom af. Og en af overbevisningerne her kan f.eks. være:

💜Jeg skal være en perfekt datter 💜Jeg skal være en perfekt mor 💜Jeg skal være en perfekt kone/ kæreste 💜Når jeg er på arbejde, skal alt være perfekt 💜Når tingene ikke går, som de skal, og uperfektheden kommer frem, får jeg dårlig samvittighed, skam, frygt over ikke at blive elsket som jeg er.

Kan du genkende det? Men jeg lover dig, at du ikke har noget at skamme dig over, når du er dig selv.

Først når du begynder at acceptere den ‘uperfekte side’ af dig, forstår du, hvor perfekt du egentlig er i al din uperfekthed!
I går holdt jeg en liveoptagelse på min facebookside, og der kom nogle uventede tekniske udfordringer, hvor jeg ikke kunne få billedet på skærmen til at stå korrekt....Neej, jeg er uperfekt!!!

Før, for 5 år siden, ville jeg skamme mig over det og ville få hjertebanken over at udstille mig selv i det dårlige lys, som een, som ikke har styr på det tekniske.

Men jeg ER i bund og grund dårlig til teknikken. Og NU gav jeg lov til min uperfekte side , Ikke have styr på teknikken’ måtte være der. Samtidigt fokuserede jeg på, hvad jeg kunne lære i den situation og af den situation. Der er virkelig meget læring i det!

Nu var jeg ikke bange mere for at vise alle sider af mig og følte mig faktisk stærk i al min uperfekthed.

Og netop det gør mig til det helt perfekte menneske i dag.

💜

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page